Příležitost, nebo hrozba? Zamyšlení nad rolí finančního arbitra - Šindelář, Jiří
Činnosť finančného arbitra v Českej republike bola ustanovená na základe požiadaviek Európskej únie v roku 2002. Rozšírenie Úradu finančného arbitra v ČR - pôsobnosť a prehodnotenie v oblasti životného poistenia.