Public Perception of Corporate Social Responsibility in Slovakia - Bednárová, Lucia
Definícia CSR - ISO 26000. Business Leaders Forum, Pontis, Integra Foundation, Lord, Donors Forum - organizácie na podporu CSR. Právne normy národnej platnosti na Slovensku a medzinárodná dimenzia vnímania a tvorby CSR v ČR. Filantropia a charita.