FATCA: dohoda mezi Českou republikou a USA ve finální fázi - Mesršmíd, Jaroslav
Dohoda medzi Českou republikou a Spojenými štátmi americkými o dodržiavní daňových predpisov v medzinárodnom meradle, známa ako Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA). Splnenie podmienok a produkty, ktoré nebudú podliehať FATCA.