Súvislosti príjmovej stratifikácie populácie Slovenskej republiky - Pauhofová, Iveta
Makroekonomický rámec formovania dôchodkov obyvateľstva Slovenskej republiky. Príjmová stratifikácia populácie Slovenskej republiky v období 2005 - 2013. Národný pohľad na stratifikáciu príjmov obyvateľstva Slovenskej republiky.