<The> V4: a Decade after the EU Entry - Fifeková, Elena
Zdroje ekonomického rasu posledných 10 rokov vo V4. Analýza obalovania dát 1995-2013. Produkčná funkcia. Solow-Swan model. DEA prístup k anlaýze zdrojov rastu. Miera efektivity (Malmquist Index) SBM (Slack-based measure).