Komunitní plánování sociálních služeb a problémy participace - Bernard, Josef
Analýza charakteristík komunitného plánovania sociálnych služieb na úrovni obcí v ČR. Participatívny charakter komunitného plánovania v reálnych podmienkach. Problémy komunitného plánovania.