Market timing stratégia pre investorov - Adamík, Marián
Investovanie ako spôsob uchovania hodnoty kapitálu i ako spôsob zárobku. Činnosť, zameraná na umiestnenie (rozloženie) voľného kapitálu, s cieľom jeho zhodnotenia. Riziká straty, rozloženie rizík, výška výnosu (investičná stratégia) a investičný horizont.