Modernizacija jevropejskich sistem vysšego obrazovanija v kontekste formirovanija ekonomiki znanij - Gonda, Vladimír
Problematika modernizácie európskych systémov vysokoškolského vzdelávania v kontexte znalostnej ekonomiky.