Zdieľané služby a ich efekt v podniku - Moravčíková, Elena, 1967-
Podstata zdieľaných služieb. Zodpovednostné vnútropodnikové riadenie. Decentralizácia rozhodovacích právomocí. Organizačná štruktúra zdieľaných služieb.