Vypovedacia schopnosť účtovnej závierky európskych mikro účtových jednotiek pre finančé riadenie - Fetisovová, Elena
Harmonizácia finančného účtovníctva a výkazníctva v rámci Európskej únie, ktorá prešla v roku 2013 významnými zmenami. Účtovná závierka mikro účtovnej jednotky podľa slovenských účtovných predpisov. Zákon č. 352/2013 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č 431/2002 Z. z., o účtovníctve v znení neskorších predpisov.