Equity crowdfunding verzus tradičné alternatívne formy financovania začínajúcich podnikov - Strižencová, Michaela
Základný princíp crowdfundingu a jeho klasifikácia. Equity crowdfunding, business angels, venture capital. Private equity. Online venture capital.