Inovácia obsahu, foriem a metód ekonomického vzdelávania vo výchovno-vzdelávacích programoch stredných škôl - Šlosár, Rudolf
Aktuálne trendy vo výchove a vzdelávaní. Ekonomické vzdelávanie v regionálnom školstve. Výstupy projektu KEGA 002EU-4/2012, ktorý riešila Katedra pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v rokoch 2012-2014.