Vplyv ekologickej daňovej reformy v Európe na podnikateľskú sféru - Vavrová, Katarína, 1960-
Ekologická daňová reforma a jej vplyv na podnikateľskú sféru v ostatnom období. Typy environmentálnych daní a ekologické dane v eurozóne, v Slovenskej republike a v Českej republike.