Zdaňovanie príjmov v Maďarsku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Zdaňovanie príjmov v Maďarsku a rozdiely vo vývoji v minulosti ako aj súčasný trend v tejto oblasti v porovnaní so situáciou na Slovensku. Daňová sústava Maďarska a jej odlišnosť od daňových sústav v krajinách V4.