Ethical Principles in Distribution of Recognised Gain in a Company - Pakšiová, Renáta, 1974-
Manažérske rozhodovanie na základe finančných výkazov, resp. odhadu vývoja štruktúry majetku v podniku. Maximalizácia vyplatených dividend akcionárom a možné negatívne dôsledky pre funkcie podniku. Dlhodobá udržateľnosť kvality podniku pri snahe o maximalizáciu vyplatených podielov majiteľov akcií.