Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci s komentárom - Matulková, Mariana
Zákon č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov ... a zákona č. 204/2014 Z.z.