Daňové aspekty so zameraním na zamestnanosť v krajinách Európskej únie - Vavrová, Katarína, 1960-
Európska stratégia zamestnanosti (ESS), obsahuje rozvoj politiky regionálnej zamestnanosti, demografickú a sektorovú zamestnanosť a vytváranie nových pracovných miest. Riešenie týchto problémov v slovenskej daňovej legislatíve a sociálne prvky zdanenia vzhľadom na zamestnanosť v Maďarsku a v Českej republike.