Theoretical and practical aspects of liquidity measurement and Basle III - Horvátová, Eva, 1958-
Manažment likvidity komerčných bánk na Slovensku. Požiadavky ECB a Bazilejskej komisie na bankový dohľad. Vybrané problémy manažmentu likvidity v Basle III. Predpovede pravdepodobnosti insolventnosti slovenských bánk.