Přírodní infrastruktura území v organismu města - Kučera, Petr
Analýza uznesenia COM(2013) 249 Európskej komisie Green Infrastructure. Požiadavky na časti systému zelene v sídlach a v krajine so zreteľom k vlastnostiami, ktoré sú významné pre poskytovanie významných urbanistických funkcií a ekosystémových služieb. Porovnanie dôsledkov rôzneho priestorového usporiadania systému zelene na štruktúru skladobných prvkov.