Hodnocení územních plánů z pohledu udržatelného rozvoje (VURÚ) a dopadů na životní prostředí (SEA) - Černohousová, Marie
Územné plánovanie a s ním spojené procesy, zásady a nariadenia pri tvorbe územných plánov. Postupy, pri ktorých docháza k posudzovaniu dopadov územných plánov na trvalo udržiteľný rozvoj a životné prostredie.