Procesy elektronického obchodu - Bodiš, Miloš
História elektronického obchodovania. Definícia. Výhody elektronického obchodu. Nevýhody elektronického obchodu. Aplikačné moduly. Elektronický obchod v Slovenskej republike. Transpozícia smernice EÚ o elektronickom obchode do legislatívy SR.