Interné predpisy zamestnávateľa - Mrukviová Tomiová, Sandra
Interné predpisy zamestnávateľa - pracovný poriadok, mzdový poriadok, organizačný poriadok, interné predpisy zamestnávateľa týkajúce sa BOZP, interné predpisy pre požiarnu ochranu, registratívny a archívny poriadok. Význam interných predpisov.