Výhodnosť financovania podniku dlhom - Tóthová, Alena, 1968-
Výhody a nevýhody dlhového financovania a využívanie úverov pri financovaní podnikových potrieb vzhľadom na súčasné podmienky. Posudzovanie štruktúry finančných zdrojov a dopad zamýšľaných finančných rozhodnutí.