Využitie kontrolingu na odolnosť podniku voči kríze - Harumová, Anna, 1955-
Kontroling ako nástroj riadenia, ktorý plní významnú funkciu koordinácie a súladu plánovaných výsledkov kontrolného procesu na základe pragmaticky štruktúrovanej informačnej podpory.