Komplikované vzťahy v práci manažéra - Rolková, Monika
Každý manažér sa bez podpory ostatných v podniku nezaobíde. Politické správanie na pracovisku, jeho pozitíva a negatíva. Deštruktívne správanie, prevencia, likvidácia.