Príjmy Slováka a Európana sa nedajú porovnať
Priemerný Slovák disponuje o 43 percent menším príjmom ako priemerný Európan. Zo 42 krajín Európy sa Slovensko radí na 23. priečku a udržalo si svoju pozíciu z roku 2013.