Konferencia ETER 2014 – Ekonomická teória a ekonomická realita - Vongrej, Marián
V dňoch 13. a 14. novembra 2014 sa v Bratislave uskutočnil piaty ročník medzinárodnej vedeckej konferencie s názvom ETER 2014. Cieľom konferencie bola konfrontácia teoretických prístupov a poznatkov v kontexte aktuálnych problémov súčasného ekonomického vývoja.