Firmy objavujú univerzity - Petková, Zuzana
Vysokým školám chýba prax. Výsledok prieskumu o spolupráci vysokých škôl s firmami. Snaha štátu prepájať prax a vzdelávanie cez projekty hradené z eurofondov. Spolupráca Slovenskej technickej univerzity s praxou. Na Univerzite Komenského sa darí biomedicíne. Príklad Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.