Unemployment - under conditions in the territory of Slovak Republic and the measures for its solution - Rievajová, Eva
Trh práce a aktuálne faktory vplyvu. Stratégia Európa 2020 a jej priority v oblasti zamestnanosti. Modernizácia trhu práce a investície do ľudského kapitálu.