Komparácia doplňujúceho pedagogického štúdia a učiteľských študijných programov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Novák, Jaromír, 1978-
Príprava a požiadavky na učiteľov - ekonómov vo vysokoškolskom štúdiu učiteľstva pri získavaní kvalifikácie na výučbu ekonomických predmetov na stredných školách v Slovenskej republike.