Čistý a neskorumpovaný - Pressburg, Adrian Peter
Nastávajúci rumunský prezident Klaus Iohannis sa ujme úradu 21. decembra tohto roku. Milióny Rumunov chcú veriť, že nový prezident vymetie korupciu z krajiny. Nový prezident sa hlási k nemeckej národnostnej menšine. Emigrácia poznačuje život takmer každej rodiny v Rumunsku. Nový prezident je známy aj svojimi osobnými vzťahmi s politickými špičkami v Berlíne, Viedni a Berne.