Veľká odpadová revolúcia - Hudec, Marián
Opatrenia, ktoré prijala Európska komisia a ktoré smerujú k takzvanému circular economy - ekonomike v ktorej výrobky a materiály cirkulujú. Súčasná odpadová legislatíva a nové ciele pre rôzne odpady.