Prostorová koherence národní a evropské regionální politiky: poznatky z České republiky a Slovenska - Hájek, Oldřich
Zhodnotenie priestorovej koherencie národnej a európskej regionálnej politiky na príklade dvoch stredouerópskych krajín Českej republiky a Slovenska.