Vplyv dotácií, úverov a daní na prevádzkový cash flow podnikov poľnohospodárskej prvovýroby - Bojňanský, Jozef
Vplyv daní a úrokov z prijatých úverov na prevádzkový cash flow (CF) v slovenskom poľnohospodárstve. Rozdiely v prevádzkovom cash flow v jednotlivých regiónoch. Dotácie sú podstatnou súčasťou prevádzkového CF, najmä v oblastiach LFA.