Trendy v aplikácii flexibilných foriem zamestnávania - Grenčíková, Adriana
Politika zamestnávania a flexibilné pracovnoprávne vzťahy. Trendy v rozvoji flexibilných pracovných vzťahov. Nárast zamestnanosti na skrátený pracovný úväzok v SR. Využívanie skráteného pracovného úväzku. Podiel zamestnancov s pružným pracovným časom v SR. Percento zamestnancov pracujúcich doma vo vybraných krajinách EÚ. Využitie telepráce vo vybraných krajinách EÚ.