Innovation and Competitiveness of the Slovak Economy: New Evidence of International Impacts in the Knowledge Accumulation Process - Puškárová, Paula, 1985-
Konkurencieschopnosť a inovačná politika SR. Sektor pre výskum a vývoj. Hnacie sily produktivity výskumu a vývoja. Výkon v sektore výskumu a vývoja v krajinách V4. Internacionalizácia sektora výskumu a vývoja.