Aké zmeny prinesie zavedenie "Risk-Base Thinking" do normy ISO 9001:2015? - Lucina, Radovan
Norma ISO 9001:2015 prinesie novú štruktúru (generic Management System Standard MSS), ale aj nové výzvy pre manažment firiem a jej pracovníkov zodpovedných za QMS/IMS.