Zambie - nová africká destinace pro investice - Kadantu, Stanley
Ekonomika rozvojovej africkej krajiny – Zambie. Jej vývoj v porovnaní s Českou republikou a na pozadí vývoja ekonomiky sveta, resp. Afriky.