Prognóza vývoja vybraných ukazovateľov ekologického poľnohospodárstva - Krištofičová, Barbora
Vývoj ekologického poľnohospodárstva na Slovensku. Zastúpenie ekologického poľnohospodárstva má na Slovensku rastúcu tendenciu. Do značnej miery je ovplyvňované výškou dotácií – so zvyšovaním sadzieb rástol aj záujem subjektov, naopak, pri vyčerpaní balíka finančných podpôr tento záujem klesal.