Účtovníctvo ako aktuálny zdroj informácií pre ekonomické analýzy - Látečková, Anna
Manažéri požadujú informácie nielen aktuálne a objektívne, ale aj s možnosťou okamžitého prehľadu dôležitých ekonomických ukazovateľov a s možnosťou vzdialeného prístupu. Takéto riešenie musí zároveň spĺňať požiadavky hodnovernosti, bezpečného spracovania a prenosu údajov. Účtovníctvo, ako integrujúci prvok podnikového informačného systému, spĺňa uvedené požiadavky a v spojení s najnovšími dostupnými technológiami, ako open source software a cloudovské riešenie, je nenahraditeľným informačným zdrojom pre manažérov.