Strategický manažment ľudských zdrojov - Viskupičová, Jana
Charakteristika strategického riadenia podniku. Stratégia v manažmente ľudských zdrojov. Vonkajšie a vnútorné podmienky ovplyvňujúce strategické riadenie. Tvorba stratégie ľudských zdrojov. Politika riadenia ľudských zdrojov. Strategické myslenie v riadení ľudských zdrojov. Strategický manažment ľudských zdrojov v podnikoch podľa veľkosti.