Marketing Audit as an Alternative to Improve The Position of Health-Care Facilities - Lieskovská, Vanda, 1961-
Systém slovenského zdravotníctva možno charakterizovať ako finančne neudržateľný. Pokrytie zdravotníckych služieb a zdroje financovania. Vývoj dlhu v oblasti zdravotnej starostlivosti na Slovensku.