Use of Statistical Methods in Six Sigma Projects - Andrejkovič, Marek
Problematika projektov zameraných na zvyšovanie kvality prostredníctvom metodiky Six Sigma. Použitie rôznych štatistických metód v konkrétnych podmienkach spoločnosti.