Measurement of Technical Efficiency in Selected University Hospital - Hajduová, Zuzana, 1974-
Meranie a posúdenie technickej efektívnosti vo vybranej univerzitnej nemocnici. Pre zníženie neefektivity v slovenskom zdravotníctve je nutné, aby každý jednotlivec nemocnice v každom z jej útvarov prijal všetky potrebné opatrenia na zlepšenie efektívnosti.