Education as a Key Factor for the Development of Social Enterpreneurship - Pongrácz, Eva, 1971-
Sociálna ekonómia - tvorba pracovných miest a inklúzia sociálne znevýhodnených zároveň. Sociálne podnikanie - sociálne ciele majú prednosť pred ziskom. Podpora sociálnych podnikov v EÚ - Social Business Initiave a European Social Enterpreneurship Funds-