China's Trade with Slovakia - a Tale of Comparative Advantages - Grančay, Martin, 1984-2024
Dynamika rastu objemu obchodu medzi Čínou a SR. Štruktúra obchodu - prechod k produkcii s vyššou pridanou hodnotou. Čínsky export na SR: optické zariadenia, dáta spracujúce zariadenia a telekomunikačné vybavenie. Atraktivita slovenského automobilového trhu pre Čínu.