Nové výzvy vo vzdelávaní manažérov - Révészová, Libuša
Uplatňovanie IKT a IS v podnikovej praxi. Oblasti a prínosy uplatnenia IKT v podnikoch. Dôsledky pre vzdelávanie budúcich manažérov v oblasti informatiky.