Health and Availability of Healthy Food in the Context of Retail Management - Lieskovská, Vanda, 1961-
Porovnanie rokov života v zdraví a očakávanej dĺžky života opri narodení. Vzťah zdravia a zdravej výživy. Dostupnosť domácej stravy v maloobchodnom manažmente. Iniciatíva propagácie predaja lokálnych produktov.