Risks of Company's Non-realised Profits Distribution - Pakšiová, Renáta, 1974-
Hlavné ciele periodického určovania zisku. Investovaný kapitál v podniku, jeho produkčná forma a majetkovú podstata. Predikcia schopnosti dosahovania zisku. Väzba medzi majetkovou podstatou, ziskom a kapitálom.