Marketing, personálny marketing a ich uplatnenie v univerzitnej praxi - Lieskovská, Vanda, 1961-
Pojem mix personálneho marketingu. Alterantívy odporúčaní pre zlepšenie uplatnenia personálneho marketingu v univerzitnej praxi.